Practical Information – Nordic-Baltic Sport History Symposium 2023 in Jyväskylä

For the full information file klick HERE.

Lue lisää »

Call for Presentations – The Nordic–Baltic Sports History Congress 2023 in Jyväskylä in Finland and on Zoom

The Finnish Society for Sports History and the Department of History and Ethnology of the University of Jyväskylä jointly organize […]

Lue lisää »

Kutsu pohjoismaisbalttilaiseen liikunta- ja urheiluhistorian hybridikongressiin Jyväskylässä ja Zoomissa

Suomen urheiluhistoriallinen seura ja Jyväskylän yliopiston historian ja etnologian laitos järjestävät pohjoismaisbalttilaisen liikunta- ja urheiluhistorian kongressin Jyväskylän yliopistossa 8.–9. joulukuuta […]

Lue lisää »

Näytä kaikki »

Kutsu pohjoismaisbalttilaiseen liikunta- ja urheiluhistorian hybridikongressiin Jyväskylässä ja Zoomissa

23.6.2023

Suomen urheiluhistoriallinen seura ja Jyväskylän yliopiston historian ja etnologian laitos järjestävät pohjoismaisbalttilaisen liikunta- ja urheiluhistorian kongressin Jyväskylän yliopistossa 8.–9. joulukuuta 2023. Kongressi toteutetaan hybridimuodossa, joten osallistuminen on mahdollista myös ZOOM-etäyhteyden kautta.

Kutsumme tutkijoita keskustelemaan ja analysoimaan urheilu- ja liikuntahistoriaa kongressiimme. Tematiikka on vapaa ja otamme esitystarjouksia vastaan. Kongressiin voi osallistua myös kuuntelijana.

Kongressikielenä on englantia. Esitysten odotetaan kestävän kaksikymmentä minuuttia ja keskustelulle on varattu aikaa kymmenen minuuttia.

Pyydämme kongressista kiinnostuneita lähettämään esityksensä englanninkielisen abstraktin (yksi A4-sivu) dosentti Heikki Roiko-Jokelalle (heikki.roiko-jokela(at)jyu.fi) tai kongressisihteeri Tapio Roiko-Jokelalle (tapio.h.roiko-jokela(at)jyu.fi) 29. syyskuuta 2023 mennessä. Ilmoitattehan samalla, oletteko osallistumassa kongressiin paikan päällä vai etänä.

Kongressia koskevia tietoja, kuten tarkempia aikatauluja, täydennetään Suomen urheiluhistoriallisen seuran verkkosivuille (www.suhs.fi) tapahtuman lähestyessä.